Food and Beverage Management

αναρτήθηκε σε: Εστίαση, Σεμινάρια | 0
F&B

Το σεμινάριο Food & Beverage Management εστιάζει στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό και τον Επισιτισμό.

Η εξειδίκευση F&B είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική και καταγράφει πολύ υψηλά ποσοστά απορρόφησης στον ραγδαίως αναπτυσσόμενο τομέα του Τουρισμού.

Το UNICERT STUDIES υλοποιεί ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης bartenders, που μπορούν να απασχοληθούν σε κάθε είδους επιχείρηση εστίασης. Το πρόγραμμα διεξάγεται εργαστηριακά και καταφέρνει να μυήσει τους σπουδαστές στα μυστικά του bar.

  • Διδασκαλία από επαγγελματίες Bartenders.
  • Αποκλειστικά εργαστηριακά μαθήματα σε χώρο Bar, εντός της σχολής.
  • Eξασφαλισμένη εργασία από το πρώτο καλοκαίρι, σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία και bars
  • Ευέλικτο ωράριο μαθημάτων
  • Παροχή βιβλίων και σημειώσεων
  • Γευσιγνωσίες οίνου και αλκοολούχων ποτών κορυφαίων εταιρειών του χώρου
  • Εκπαιδευτικές επισκέψεις

Τα σεμινάρια μας είναι δομημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι περιεκτικά και πλούσια σε γνώσεις. Δίνουν σε όλους τους συμμετέχοντες την ευκαιρία να κάνουν πολύ πρακτική εξάσκηση μαζί με τους εισηγητές μας, ενώ ολοκληρώνονται σε Χ ΗΜΕΡΕΣ.

ΟΙ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

1) Διοίκηση Εστιατορίων-Μπαρ-Καφέ (Bar & Restaurant Management)

  • Διοίκηση – Οργάνωση – Λειτουργία Εστιατορίων – Μπαρ – Καφέ
  • Εγκαταστάσεις & Εξοπλισμός Κουζίνας – Μπαρ – Καφέ
  • Δεοντολογία & Επαγγελματική Συμπεριφορά στις Επισιτιστικές Επιχειρήσεις

2) Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού (Human Resources/Crisis Management)

3) Μάρκετινγκ- Δημόσιες Σχέσεις (Marketing – Public Relations – Guest Relations)

  • Προώθηση Πωλήσεων
  • Δημιουργικό Καταλόγου Εστιατορίου – Μπαρ
  • Επαγγελματική Διαχείριση Παραπόνων

4) Οργάνωση & Έλεγχος Προμηθειών (Organization & Control of Food & Beverage Supplies)

  • Οργάνωση και Λειτουργία Αποθήκης
  • Οργάνωση και Λειτουργία Τμήματος Προμηθειών

5) Οργάνωση & Διοίκηση Εκδηλώσεων (Hotel and Restaurant Event Management)

  • Διοίκηση Εκδηλώσεων εντός Ξενοδοχειακής μονάδας ή άλλου Επισιτιστικού χώρου

6) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Food & Beverage Cost Pricing)

  • Κοστολόγιο
  • Τιμολόγηση
  • Βασικές Αρχές Λογιστικής

7) Σύνθεση Μενού (Menu Planning)

8) Ανάλυση HACCP (HACCP Analysis)

9) Η Νομοθεσία που διέπει τις Επισιτιστικές Επιχειρήσεις

ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ:

  • Σπουδαστές και αποφοίτους αντίστοιχων σχολών Τουρισμού και Επισιτισμού, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής βαθμίδας, που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να αναβαθμίσουντο βιογραφικό τους σημείωμα.
  • Εργαζόμενους στον επισιτιστικό τομέα που επιθυμούν να αποκτήσουν επιπλέον και συγκεκριμένες δεξιότητες.
  • Στελέχη του επισιτιστικού τομέα που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν και γνωρίσουν όλες τις νέες εξελίξεις της αγοράς.
  • Ιδιοκτήτες επισιτιστικών επιχειρήσεων που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

ΤΜΗΜΑΤΑ:

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή για την καλύτερη παρακολούθηση των καταρτιζόμενων.

Το Σεμινάριο Food & Beverage Management είναι διάρκειας 30 ωρών και ολοκληρώνεται σε 1 μήνα.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις πιστοποιημένες δομές μας στην Αθήνα

Υπάρχουν πρωϊνά και απογευματινά τμήματα.

Έναρξη σεμιναρίων κάθε εβδομάδα!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.

ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Ο ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΑΠΟΚΤΑ:

  • Τίτλο Σπουδών ΚΔΒΜ Επιπέδου 2 F&B Manager
  • Συστατική Επιστολή από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό UNICERT STUDIES
  • Δυνατότητα (μετά από σύμφωνη γνώμη του σπουδαστή) προώθησης του βιογραφικού σε αντίστοιχες επιχειρήσεις

Έναρξη σεμιναρίων κάθε μήνα!

Οι θέσεις για το Σεμινάριο F&B Manager είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας. Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!