Πληροφορική (6 Ενότητες)

αναρτήθηκε σε: Πληροφορική, Σεμινάρια | 0

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΑΣΕΠ

Σε ένα σύγχρονο, συνεχώς εξελισσόμενο ψηφιακό περιβάλλον η άριστη γνώση πληροφορικής και χειρισμού Η/Υ αποτελεί απαραίτητο εφόδιο για μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Και εμείς, αποκλειστικά για εσάς, προσφέρουμε σε προνομιακές τιμές Πακέτα Εκμάθησης & Πιστοποίησης Πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ, ώστε να κατακτήσετε υψηλές θέσεις με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την ψηφιακή σας ευφυΐα. Η πιστοποίηση είναι αναγνωρισμένη από  Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.,  αποδεκτή από Α.Σ.Ε.Π. για πρόσληψη αλλά και κάθε μεταβολή στο Ελληνικό Δημόσιο και διαπιστευμένη από Ε.ΣΥ.Δ. κατά ISO/IEC 17024:2012

Κέρδισε διπλά! #2friendsWin! Παρακολούθησε το πρόγραμμα με ένα φίλο σου μαζί και επωφεληθείτε και οι δύο! Επικοινώνησε μαζί μας και διεκδίκησε extra παροχές!

Ενημερωθείτε πρώτοι για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και επωφεληθείτε  από τα νέα ελκυστικά πακέτα μας. Η προσφορά θα ισχύει για κάθε εγγραφή που θα πραγματοποιηθεί έως 06/12/2019. Έναρξη τμημάτων κάθε 15 ημέρες.

Join us!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΤΟΣ

  • Εκπαίδευση

  Σε 3 βασικές δεξιότητες πληροφορικής Word- Excel- Internet- Windows- Power Point- Access

  • Δια ζώσης

  20 Ώρες δια ζώσης εκπαίδευση (παρέχεται Demo)

  • E-Learning

  100 ώρες e-learning

ΠΑΡΟΧΕΣ

 • Απεριόριστη πρακτική εξάσκηση (Test προσομοίωσης εξετάσεων)
 • Πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό (case studies, βίντεο)
 • Δωρεάν επανεξέταση

Εξετάσεις κάθε εβδομάδα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ:

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους χρειάζεται να αποκτήσουν αναγνωρισμένη πιστοποίηση Πληροφορικής. Δικαιούχοι είναι επίσης όλοι οι φοιτητές, οι πολύτεκνοι και οι άνεργοι με κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ.

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Έναρξη μαθημάτων από τις 10/12/2019 και κάθε 15 ημέρες

ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ & ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Η συμμετοχή στις εξετάσεις είναι υποχρεωτική. Το πιστοποιητικό εκδίδεται άμεσα. Το κόστος συμμετοχής είναι μόνο τα εξέταστρα και η επανεξέταση παρέχεται δωρεάν.

Η Unicert Studies είναι εξεταστικό κέντρο του φορέα πιστοποίησης Universal Certification Solutions – Unicert.