Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας του Ομίλου μας D GROUP και του κ. Παπαναστασίου Φώτη Ειδικού Παιδαγωγού συγγραφέα. Τον κ. Παπαναστασίου Φώτη υποδέχθηκαν στο χώρο ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Ομίλου Δρ Δερπάνης Δημήτριος μαζί με τον Διευθυντή του τμήματος δημοσιογραφίας κ. Γιάννη Πολίτη.

Ο κ. Παπαναστασίου θα παρέχει στον όμιλο και συγκεκριμένα στην Unicert Studies ΚΔΒΜ 2 τις υπηρεσίες του ως Επιστημονικός σύμβουλος Ειδικής Αγωγής υποστηρίζοντας μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων επιμορφωτικών αλλά και μοριοδοτούμενων που διαπραγματεύονται θέματα που άπτονται αυτού του τόσο ευαίσθητου τομέα.

Σε κλίμα φιλικό και φιλόξενο, για το οποίο χαρακτηρίζεται τόσο ο Πρόεδρος Δρ Δερπάνης όσο και το προσωπικό του , οι παραπάνω κύριοι συζήτησαν θέματα τόσο της επικαιρότητας όσο και αυτά που αφορούν την εκπαίδευση γενικά και την αντιμετώπιση των μαθησιακών δυσκολιών ειδικά. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του κ. Παπαναστασίου πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους του ομίλου μεταξύ των οποίων ήταν και η Ανώτερη Δραματική σχολή Τεχνών 100 με καλλιτεχνικό Διευθυντή τον κ. Λάκη Λαζόπουλο. Τόσο ο κ. Λαζόπουλος όσο και ο δημοσιογράφος κ. Λιάρος σύμβουλος Επικοινωνίας του Ομίλου, λόγω των μέτρων προστασίας για τον Covid 19 χαιρέτησαν τον κ. Παπαναστασίου εξ αποστάσεως.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την υπογραφή των συμβολαίων μεταξύ των μερών.

Ο Όμιλος D GROUP επιλέγοντας πάντα να συνεργάζεται με καταξιωμένους επαγγελματίες στον χώρο τους καλωσορίζει τον κ. Παπαναστασίου και είμαστε βέβαιοι για την επιτυχημένη πορεία της συνεργασίας μας.